Börja med att ladda ner appen via Google Play eller App Store. Efter att du har gjort det loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

klicka på: TIDRAPPORT.

Välj om du ska rapportera arbetad tid eller om du vill rapportera frånvaro. Välj sedan vilket projekt och vilket arbetsmoment du ska rapportera på. Du kan rapportera på flera projekt och arbetsmoment under samma dag.

Om du klickar på rutan med ST så kommer det upp en menu där du kan rapportera OB tider samt ersättningar så som: Restid reskostnad och Milersättning.