I Projektportalen kan ni lägga upp era anställdas certifikat. Gå till Register och välj fliken anställda. Klicka sedan på personen som ni vill lägga upp certifikatet under.

Klicka på fliken certifikat.

Klicka på den blå rutan med det vita krysset.

Fyll i namn på kortet tex: Heta arbeten, fyll i eventuellt förfallodatum. Om ni har en bild på certifikatet så kan ni även ladda upp bilden genom att klicka på knappen ladda upp bild. När allt är ifyllt klickar ni på spara knappen nere i vänstra hörnet.