Integration mot Visma Administration

Ändrad den Wed, 06 Mar 2019 vid 11:29 AM

1. Lägg Zip-filen i C:\ och pack upp den.

2. Starta Erpconnector/client/ErpConnector
    OBS! Programmet kommer att krascha.
    Nu har det skapats en ny mapp under: C:\ProgramData\ErpConnector

3. Flytta filen: appsettings.json till: C:\ProgramData\ErpConnector

4. Starta Erpconnector/client/ErpConnector igen, nu kan du kan fylla i ”Client-ID” och ”Client Secret”

Klicka sedan på Autentisera.

I login-ruta skriv organisationsnumret som användarnamn (555555-5555) och skriv ”Client Secret” som lösenord.
    Starta Erpconnector/client/ErpConnector och klicka på bläddra och välj bolaget som integrationen ska gälla för.

5. Starta ErpConnector.exe under: Erpconnector/services/ErpConnector

Nu kommer information mellan Projektportalen och Visma att börja synkas.

För att ta bort den gamla servicen:

För att avinstallera servicen:

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\installutil.exe -u C:\ErpConnector\Service\ErpConnectorService.exe