Importera prislista

Ändrad den Tue, 07 Mar 2023 vid 09:17 AM

Nedan finner ni steg-för-steg-beskrivning:

OBS* Beskrivningen innehåller bilder man förstorar med ett klick.

Steg 1: För att läsa in en prislista från startsidan så börjar man med att trycka på ”Skapa nytt”.

Steg 2: Sedan klickar man på "Importera" för att komma vidare till uppladdningssidan.

Steg 3: Klicka på fältet under "Vad vill du importera?" för att sedan klicka på artiklar. Därefter klickar man på nästa.

Steg 4: Ladda upp prisfil/artikelfil genom att dra över filen till fältet, eller genom att leta upp filen via "Ladda upp Fil". När filen är på plats så trycker man nästa.

Steg 5: När filen är uppladdad så kommer det se ut som nedan. Lägg markören/pilen över artikelinformation och dra den till respektive inmatningsruta. Se nedan.

Här är det viktigt att excel-filen man laddar upp har den informationen som finns i dessa blå streckade fält.

Obs* Dessa går inte att fylla i manuellt utan funktionen kräver att dom finns med i uppladdningsfilen för att kunna dras till respektive fält.

Om det finns mer relevant information ni önskar mata in så finns det ytterligare två flikar att öppna: Priser samt Stock details.

När detta sedan är klart så klickar man på "Importsätt" och klickar på "Lägg enbart till nya". Artiklarna läggs upp och sparas automatiskt.