Skapa Anbud

Ändrad den Fri, 10 Mar 2023 vid 11:51 AM

Nedan finner ni steg-för-steg-beskrivning:

OBS* Beskrivningen innehåller bilder man förstorar med ett klick.

Steg 1: För att skapa ett nytt anbud från startsidan så börjar man med att trycka på ”Skapa nytt” enligt gul pil.

Steg 2: Sedan trycker man på ”Skapa Anbud” vilket öppnar ytterligare två val. Därefter trycker man på första alternativet ”Skapa anbud”.

För att lära er om rutin ”Importera Kalkyl” tryck här.

Steg 3: När man sedan fått upp fönstret ”Skapa Anbud” så fullföljer man genom att mata in relevant information för projektet under respektive fält. Har man hunnit lägga in kunden sedan tidigare så får man klicka fram rullgardinen enligt bild nedan.

Viktigt att alla fält med röd asterisk * fylls i.

För att lära dig hur du skapar ny kund från startsidan så trycker du här