Inaktivera en Anställd

Ändrad den Mon, 08 Jan 2024 vid 09:22 AM

Det kan vara bra att inaktivera användare på er klient som inte använder Projektportalen, på så sätt får ni bättre översikt och kontroll över er plattform, och samtidigt ser vi på Projektportalen hur många hos er som faktiskt nyttjar applikationen.
Det är bra att göra detta för att undvika eventuella licensfrågor!

Ni ansvarar och administrerar för era anställda, alltså vilka som är aktiva/inaktiva. Det är viktigt att ni gör detta för det är underlag till faktureringen.

1. Klicka på Register

2. Gå sedan till fliken Anställda

3. Klicka på den person ni önskar inaktivera.

4. Checka av Aktiv

5. Spara sedan efteråt.

Nu är användaren inaktiverad och kan inte använda Projektportalen längre.
Ni hittar inaktiverade användare genom att klicka "inaktiv"-fliken i listvyn, vill ni aktivera en anställd igen gör ni det på samma sätt!