Projektportalen

Inställning i Fortnox

Börja med att klicka på ditt företagsnamn uppe till höger och välj sedan alternativet Administrera användare.

Du kommer då till nedanstående vy där du under blocket Integration ser dina aktuella integrationer. Klicka på knappen Lägg till integration. Sök på det företag du vill integrera med och klicka sedan på Spara.

När du sparat kommer du få en kod som du måste ange i Projektportalen. När koden är sparad i Projektportalen kommer kopplingen vara klar. Du ser alltid vilken status en integration har i kolumnen Status. Om du skulle vilja ta bort en integration klickar du på papperskorgen längst ut till höger på raden.