Det finns två alternativ för att stänga av tidsnotofoeringen under semestern. 


1. Gå till register, välj anställda och klicka på den personen som du vill stänga av notifieringarn för och kicka ut notifieringar.  Glöm inte att trycka på spara. 


2. Registrera de anställdas semester via hantera tid.

 Klick på frånvaro och sedan på den blå-vita knappen för att lägga till timmarna.