I Projektportalen kan ni rapportera ej lönegrundande tid. Klicka på menyn och välj: "Hantera tid"

Klicka sedan på fliken: " Fakt. timmar" För att lägga till eller dra ifrån timmar klickar ni på den blå rutan med det vita krysset längst ut till höger.

Välj anställd, projekt och antalet timmar och klicka sedan på spara. Timmarna kommer att läggas till eller dras ifrån på projekt, serviceorder-rapporterna och under ekonomifliken under respektive projekt och serviceroder.